Παρουσίαση της οθόνης RLED από την Orlaco στην διεθνή έκθεση CEMAT 2011

Η καινούρια οθόνη RLED παρουσιάστηκε από την Orlaco στην διεθνή έκθεση Cemat 2011, στο Ανόβερο (2-6 Μαΐου), στο βυθό ενός ενυδρείου. Κατασκευαστές περονοφόρων προσάρμοσαν τα συστήματα Orlaco με κάμερες και οθόνες στα περονοφόρα.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν πως ο χειριστής ενός περονοφόρου είναι σε θέση να ελέγχει κάθε στιγμή τη θέση του φορτίου ακόμη και σε ύψη στα οποία δεν έχει οπτική επαφή.

Τα εξειδικευμένα συστήματα παρακολούθησης με κάμερες Orlaco μπορούν να προσαρμοστούν σε όλους τους γερανούς, σε περονοφόρα και φορτωτές, σε πλοία, στις εξέδρες πετρελαίου (explosion proof) και γιωτ, σε φορτηγά και πυροσβεστικά οχήματα, στην αεροπορία και τα λιμάνια, και σε εξοπλισμό φορτο-εκφόρτωσης. Ως η διεθνής έκθεση με την συμμετοχή και παρουσίαση των πιο καινοτόμων προϊόντων στην εφοδιαστική αλυσίδα – intralogistics, η CEMAT 2011 έδωσε την ευκαιρία σε εταιρείες όπως η Orlaco και η Jung να παρουσιάσουν τα πιο εντυπωσιακά νέα προΪόντα.

Τα προΪόντα της Jung προσφέρουν αξεπέραστη αξιοπιστία και ευκολία στην ανύψωση και μετακίνηση φορτίων σε περιορισμένους χώρους.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, προσφέρονται λύσεις για κάθε δυνατή απαίτηση στην βιομηχανία, για την μετακίνηση γραμμών παραγωγής και εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία με απόλυτη ασφάλεια χειροκίνητα ή και υδραυλικά.

Όλα τα προΪόντα της Orlaco και Jung είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια από την Spatharas Bros.

econews