Εξάλειψη υγρασίας ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ REDWELL

  ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΝΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ!

  Δεν είναι τυχαίο, πως η υπέρυθρη θέρμανση, ξεκίνησε να διαδίδεται στον κόσμο, για το στέγνωμα των δομικών στοιχείων.

  Ακόμη και σήμερα την χρησιμοποιούν τεχνικές εταιρείες, για να στεγνώνουν τις νεόκτιστες οικοδομές, πριν το βάψιμο.

  Είναι το μοναδικό αποτελεσματικό και αξιόπιστο σύστημα, γι αυτόν τον σκοπό.

  Ιδιαίτερα ενδείκνυται, εκεί όπου, επιβάλλεται η προστασία εικόνων η αρχαίων κειμηλίων από την διάβρωση της υγρασίας. (Ναοί – διατηρητέα – μουσεία).

  Ειδικά στην Ελλάδα, κάτι τέτοιο είναι απολύτως αναγκαίο, αφού οι περισσότερες περιοχές της, έχουν πολύ υγρό κλίμα.

  Τα αποτελέσματα ήδη γνωστά και γνώριμα.

  Βρεγμένοι τοίχοι, μούχλα, συνεχής καταστροφή από την διάβρωση, ατέλειωτες συντηρήσεις και βαψίματα. Και φυσικά ανθυγιεινότητα για τους ενοίκους.

  Σκέφτηκε όμως κάποιος γιατί όλα αυτά;

  Και γιατί άραγε, το καλοκαίρι, τα πρόβλημα σχεδόν εξαλείφονται, ενώ τον χειμώνα πολλαπλασιάζονται δραματικά;

  Το καλοκαίρι, λοιπόν, ειδικά στην χώρα μας, λόγω της πολύ μεγάλης ηλιοφάνειας και χάριν της υπέρυθρης ακτινοβολίας, που, με μεγάλη ένταση, εκπέμπει ο ήλιος, στεγνώνουν, σχεδόν τα πάντα, που είναι σε στερεά μορφή.

  Αλλωστε μην ξεχνάμε, πως ο αέρας είναι διαθερμικός.

  Δηλαδή διαπερνάται, από τα υπέρυθρα θερμικά κύματα, χωρίς να θερμανθεί καθόλου, ώστε αυτά ανεμπόδιστα, να μεταφέρουν, όλο το θερμικό τους φορτίο, στα σώματα, με μεγάλη μάζα. (Στερεά και υγρά).

  Για τον πρόσθετο λόγο, λοιπόν, που η υπέρυθρη ακτινοβολία,έχει την ιδιότητα, να απορροφάται από τα στερεά σώματα, γίνεται αυτονόητο πλέον το στέγνωμα τους, από την υγρασία, που έχει συσσωρευτεί, εντός των μορίων τους.

  Τον χειμώνα όμως, όπου μειώνεται δραματικά η ηλιοφάνεια, ενώ αντιθέτως αυξάνονται οι βροχές και ακόμη περισσότερο, σε υγρά η πολύ υγρά κλίματα, αυτό το στέγνωμα δεν μπορεί να γίνει, ενώ αντίθετα, συνεχώς συσσωρεύεται, όλο και περισσότερη υγρασία, στην μάζα της οικοδομής, με όλα τα γνωστά κακά συνεπακόλουθα.

  Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Έρχεται και η λειτουργία των συμβατικών-γνωστών συστημάτων, θέρμανσης, που με την ιδιότητα τους, να αποδίδουν θερμότητα, με την μεταφορά θερμού αέρα, επιδεινώνουν στο μέγιστο την όλη κατάσταση.

  Γιατί όμως;
  Η απάντηση έρχεται από τους γνωστούς νόμους της απλής φυσικής.

  Η υδρατμοί υγροποιούνται πάντα στο ψυχρότερο σώμα. (Π.χ. η υγρασία και η θολούρα στα τζάμια).

  Με την συμβατική θέρμανση, που θερμαίνει πρώτα τον αέρα, οι τοίχοι μας, είναι πάντα πιο κρύοι. ’ρα, ότι υγρασία υπάρχει στην εσωτερική ατμόσφαιρα, υγροποιείται στους τοίχους. Εκείνοι,επιβαρυμένοι ήδη από την εξωτερική χειμωνιάτικη υγρασία, επιβαρύνονται και άλλο, εξαιτίας της λανθασμένης λειτουργιάς της γνωστής –συμβατικής θέρμανσης, που εξασφαλίζει θερμότερο αέρα, από τους τοίχους και τα υπόλοιπα δομικά στοιχεία.

  Αποτέλεσμα:
  ΔΙΑΒΡΩΣΗ • ΜΟΥΧΛΑ • ΜΑΥΡΙΛΑ • ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ • ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

  Και δεν φτάνει αυτό!

  Υγραίνονται οι τοίχοι, και ξεραίνεται η εσωτερική ατμόσφαιρα, με όλα τα κακά συνεπακόλουθα στην υγεία των χρηστών.

  Όταν μάλιστα, το σημείο κορεσμού, των τοίχων, σε δυνατότητα απορρόφησης υγρασίας ξεπεραστεί, τούτη μένει στο περιβάλλον του σπιτιού, σε υπέρογκες, απαγορευτικές ποσότητες.

  Αρα, με την συμβατική θέρμανση έχουμε:

  ΠΑΝΤΑ ΥΓΡΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ – ΑΛΛΩΤΕ ΠΟΛΥ ΞΕΡΗ ΑΛΛΩΤΕ ΠΟΛΥ ΥΓΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ – ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ – ΕΥΠΡΟΣΒΛΗΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ

  Τι γίνεται όμως με την υπέρυθρη θέρμανση, που σήμερα μόνο η Redwell, την αποδίδει τόσο αξιόπιστα;

  Θερμαίνοντας απευθείας τα δομικά στοιχεία, ώστε πάντα είναι, πιο θερμά από τον αέρα. Θερμαίνεται βέβαια και εκείνος, αλλά πάντα σε δεύτερο χρόνο, αφού έρθει σε επαφή, με τα θερμά δομικά στοιχεία.

  Και είναι μάλιστα, πάντα 1-2 βαθμούς πιο δροσερός.

  Αυτό οδηγεί στην συνεχώς μετακινουμένη υγρασία, από τους τοίχους, στην εσωτερική ατμόσφαιρα (Η υγροποίηση γίνεται, πάντα στο πιο ψυχρό σώμα).

  Αρα οι τοίχοι στεγνώνουν συνεχώς, ενώ έχουμε πάντα ωφέλιμη υγρασία στον χώρο, που ελεγχόμενα εισέρχεται, από το εξωτερικό, στο εσωτερικό περιβάλλον.

  (Θέλει μόνο λίγη προσοχή, το πρώτο διάστημα, που τοποθετείται, το σύστημα μας, σε υγρούς χώρους. Μέχρι να στεγνώσουν οι τοίχοι, επειδή η υγρασία, εκπνέεται συνεχώς, στο εσωτερικό, χρειάζονται συχνοί αερισμοί.)

  Μόλις όμως στεγνώσουν απολύτως, θα έχουμε πάντα στεγνούς τοίχους, πάντα ωφέλιμη υγρασία και πάντα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αφού ως γνωστόν, η υγρασία είναι καλός αγωγός της θερμότητας που την διαφεύγει συνεχώς στο εξωτερικό περιβάλλον. Όμως, με το σύστημα και με τους στεγνούς τοίχους, αυτό το πρόβλημα είναι ανύπαρκτο.

  Με την REDWELL ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΛΟΙΠΟΝ!

  ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΝΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΩΦΕΛΙΜΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ – ΥΓΙΗ ΚΤΙΡΙΑ – ΥΓΙΕΙΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ – ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!

  Σημείωση: Εδώ να προσθέσουμε, πως για χώρους, που έχουν ήδη θέρμανση και είναι δύσκολο, να την αντικαταστήσουν ολικά, με το σύστημα μας, αρκούν και δυο πάνελ Redwell, για να στεγνώσουν και να μονώσουν τους τοίχους από την υγρασία.

  Αλλωστε ποιός δεν θα ήθελε, έστω και λίγα πάνελ Redwell, να κοσμούν τον χώρο του, είτε με κάποιο εικαστικό θέμα, είτε σε επιφάνεια με διακοσμητικό γυαλί, είτε σε καθρέφτη.