Πλεονεκτήματα χρήσης

Λιγότερη κατανάλωση, ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι

Το Daikin Altherma θερμαίνει μέχρι 5 φορές πιο αποδοιτκά από ένα παραδοσιακό σύστημα θέρμανσης το οποίο χρησιμοποιεί ορυκτά καύσιμα ή ηλεκτρισμό. Αξιοποιώντας τη θερμότητα του αέρα περιβάλλοντος, καταναλώνετε πολύ λιγότερη ενέργεια και ταυτόχρονα απολαμβάνετε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Ελάχιστο κόστος εγκατάστασης

Το Daikin Altherma απορροφά τη θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα. Δεν απαιτούνται εργασίες διάνοιξης ή εκσκαφής. Επιπλέον η εξωτερική και οι εσωτερικές μονάδες είναι μικρών διαστάσεων. Η εξωτερική μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα έξω από οποιαδήποτε κτίριο, ακόμα και από διαμερίσματα. Δεν παράγει φλόγα ή καπνό και δε χρειάζεται καπνοδόχος ή αερισμός του δωματίου όπου θα τοποθετηθεί η εσωτερική μονάδα του συστήματος.

Ευελιξία στη διαμόρφωση

ο Daikin Altherma μπορεί να εγκατασταθεί για χρήση σε νέες εφαρμογές και ανακαινίσεις, και να συνδεθεί σε κοινά σώματα χαμηλής θερμοκρασίας, ενδοδαπέδια θέρμανση, μονάδες fan coil ή συνδυασμό των παραπάνω. Εάν ήδη διαθέτετε σύστημα θέρμανσης, δε χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα.

Απόλυτα ευχάριστο περιβάλλον για την οικογένειά σας

Το Daikin Altherma καλύπτει τις απαιτήσεις θέρμανσης αλλά μπορεί καλύψει και τις ανάγκες για ζεστό νερό χρήσης. Διαθέτει επίσης επιλογή ψύξης για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Απολύτως ασφαλές

Το Daikin Altherma λειτουργεί χωρίς πετρέλαιο ή αέριο μειώνοντας τον εν δυνάμει κίνδυνο που ενέχουν αυτά. Ακόμα, δε χρειάζεστε σύνδεση φυσικού αερίου ή δεξαμενή πετρελαίου. Δεν υπάρχει κίνδυνος δηλητηρίασης, οσμές ή ρύπανση από δεξαμενές που παρουσιάζουν διαρροή.