Θερμοδοχείο Buderus Logalux PL 750…1000/2S για ΖΝΧ και υποβοήθηση θέρμανσης

Το θερμοδοχείο Logalux PL ../2S διπλής λειτουργίας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και υποστήριξη θέρμανσης, χωρητικότητας 750 & 1000 lt, συνδέεται σε ένα ηλιακό σύστημα πολλαπλών συλλεκτών και σε ένα συμβατικό λέβητα θέρμανσης.
Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα κωνικό δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού χρήσης (300 lt) με επένδυση από ειδικό γυαλί Duoclean ΜΚΤ και ανοδική προστασία.
Ένας ειδικός εναλλάκτης ηλιακής ενέργειας ενσωματωμένος σε ένα θερμοσωλήνα ταχείας θέρμανσης στο κέντρο του δοχείου επιτυγχάνει τη γρήγορη θέρμανση του νερού χρήσης.
Η ηλιακή ενέργεια που συλλέγεται από τα ηλιακά, αποθηκεύεται στο θερμοδοχείο – μπόιλερ Logalux PL…/2S. Μόλις φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία το νερό χρήσης (300 lt), ξεκινάει επαγωγικά να θερμαίνεται και το νερό στο εξωτερικό δοχείο για την υποβοηθουμένη θέρμανση.
Η ηλιακή θέρμανση της Buderus μπορεί να συμβάλει σε μια ιδιαίτερη εξοικονόμηση ενέργειας από συμβατικά καύσιμα όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο και καθιστά την τεχνολογία πολύ φιλική προς το περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

  • Κυλινδρικός χαλύβδινος θερμαντήρας κατασκευασμένος σύμφωνα με το πρότυπο DIN 4753-1.
  • Χωρητικότητα 750L & 1000L
  • Εσωτερική προστασία του μποίλερ είναι από ειδικό γυαλί «DUOCLEAN ΜΚΤ» πατέντα της BUDERUS βασισμένη στις απαιτήσεις του γερμανικού πρότυπου DIN 4753.
  • Εκπληρώνει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής για πόσιμο νερό. Λόγω της εξαιρετικής λείας επιφάνειας αποτρέπει την επικάθιση αλάτων στο εσωτερικό του δοχείου.
  • Μόνωση 100 mm από υλικό άριστης ποιότητας χωρίς χλωροφθοράνθρακες (CFC) ελαχιστοποιεί τις θερμικές απώλειες.
  • Εξωτερικό κάλυμμα από μαλακή πλαστική επένδυση.
  • Ανόδιο μαγνησίου για την αντιδιαβρωτική προστασία.