Η Αυστριακή εταιρεία Redwell

Η REDWELL MANUFAKTUR GMBH είναι μια αυστριακή επιχείρηση με έδρα το Hartberg. Αυτή η πολύ επιτυχημένη επιχείρηση έχει καταλάβει ένα κενό της αγοράς και εξειδικεύεται στην παραγωγή υπέρυθρων θερμαντικών σωμάτων άριστης ποιότητας. Επιλεγμένα υλικά και επιμελής επεξεργασία είναι τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν εξαρχής τον αποκλειστικό χαρακτήρα των σωμάτων της Redwell. Η πειστική λειτουργικότητα, η υψηλή ποιότητα και η ευελιξία είναι κάτι το αυτονόητο για την REDWELL MANUFAKTUR GMBH.

Η REDWELL MANUFAKTUR GMBH διαθέτει ένα μοντέρνο χώρο για τις μηχανές της, πράγμα που εγγυάται μεγάλη παραγωγική ικανότητα. Εξάλλου η REDWELL MANUFAKTUR GMBH είναι καινοτόμος σε ο,τι αφορά τον συνδυασμό λειτουργικότητας και design των προϊόντων της. Κάθε χρόνο βγαίνει στην αγορά κάτι καινούργιο. Αυτό σημαίνει ότι η καινοτομία για την REDWELL MANUFAKTUR GMBH δεν είναι μια άγνωστη λέξη. Αντιθέτως είναι προϋπόθεση της διεύθυνσης.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της επιχείρησης βρίσκεται η λειτουργικότητα της ατομικής θέρμανσης και η ατμόσφαιρα στο χώρο διαμονής. Το design δεν μεταφράζεται σαν κάτι αυτοσκοπό αλλά σαν έκφραση του λεπτού προσωπικού γούστου. Η ύψιστη ποιότητα, η τεραστία ευελιξία και η πειστική λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν όλα τα σώματα θέρμανσης και τοποθετούν την REDWELL MANUFAKTUR GMBH πάνω από τα συνηθισμένα συστήματα στον τομέα της θέρμανσης. Αυτή η έξυπνη λύση θέρμανσης προσφέρει ένα ευρύ πεδίο στον ατομικό σχεδιασμό και κάθε σώμα θέρμανσης παρουσιάζεται σαν ένα ιδιαίτερο δείγμα.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Να είναι η πρώτη στη παγκόσμια αγορά στο τομέα των υπέρυθρων σωμάτων θέρμανσης. Αυτό είναι το όραμα της REDWELL MANUFAKTUR GMBH. Αυτή η απαίτηση προϋποθέτει έντονη ομαδική εργασία κι ένα δίκτυο ειδικών, με σωστούς ανθρώπους στην κατάλληλη θέση, ανθρώπους με πάθος για την απεριόριστη ποικιλία δυνατοτήτων. Ανθρώπους με γνώσεις, ιδέες, δραστήριοι κι έμπειροι. Δημιουργικές λύσεις υψηλής ποιότητας της νεότερης τεχνολογίας, βοηθάν τους πελάτες να έχουν μόνιμο οικονομικό κέρδος.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Για τους πελάτες μας θέλουμε να αναπτύξουμε πρώτης κλάσης λύσεις και να τις μετατρέψουμε σε μια τέτοια ποιότητα, η οποία θα ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις τους. Αυτό προϋποθέτει παραγωγή υψηλής ακρίβειας. Αυτό πετυχαίνεται με την ακριβή αλληλοεπίδραση βιοτεχνικής και βιομηχανικής μεθόδου κατασκευής σε συνδυασμό με ικανό προσωπικό και υψηλής απόδοσης τεχνολογία.

Προτεραιότητα είναι η μόνιμη χρήση των προϊόντων μας. Πάνω σε αυτό βασίζεται και η πρόσφορα της εταιρίας REDWELL MANUFAKTUR GMBH εφόσον τα συστήματα θέρμανσης της σειράς δεν την χαρακτηρίζουν. Η REDWELL MANUFAKTUR GMBH αναπτύσσει και παράγει λειτουργικά συστήματα θέρμανσης υψηλών προδιαγραφών. Η χρήση των προϊόντων βασίζεται στην επαγγελματική εφαρμογή των πολύπλευρων δυνατοτήτων των σωμάτων θέρμανσης και προσφέρει στους πελάτες μας πλεονεκτήματα σε νεόκτιστα κτίρια, ανακαινίσεις και στην χρήση τους σαν επιπλέον θέρμανση.

Τα προϊόντα κατασκευάζονται , στο Hartberg της Αυστρίας , σε βιομηχανικό οικολογικό πάρκο

REDWELL MANUFAKTUR GMBH
Firmensitz: Hartberg Firmenbuch-Nr.: 199694 v Firmenbuchgericht: Landesgericht fur ZRS Graz
Am Okopark 3
A-8230 Hartberg