Καθαριστής αέρα DAIKIN MC70L

Τιμή: 349

Καθαριστής αέρα τεχνολογίας Streamer

Η DAIKIN ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ

Ο ζωογόνος αέρας που αναπνέουμε μπορεί να περιέχει αόρατες ουσίες που είναι βλαβερές για την υγεία μας. Γι’ αυτό οι καθαριστές αέρα της Daikin είναι μια επένδυση για την ευεξία σας.

ΡΥΠΑΝΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Τα σύγχρονα κτίρια έχουν καλύτερη μόνωση ώστε να ζούμε πιο άνετα, αλλά συχνά δεν εξαερίζονται επαρκώς. Αυτό σημαίνει ότι ο αέρας που αναπνέουμε μέσα στο σπίτι μπορεί να περιέχει περισσότερους ρύπους απ’ ό,τι ο εξωτερικός.

Ο ΑΕΡΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Εκτός από τα βακτηρίδια και τους ιούς, ο αέρας σε ένα συνηθισμένο σπίτι ή επιχείρηση μπορεί να περιέχει ερεθιστικές ουσίες όπως γύρη, σκόνη, καπνό από τσιγάρα και τρίχες από κατοικίδια, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία ή και αλλεργικές αντιδράσεις.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Το σύστημα καθαρισμού αέρα MC70L της Daikin χρησιμοποιεί τεχνολογία Streamer μαζί με ένα πανίσχυρο σύστημα φιλτραρίσματος, για να απομακρύνει αυτές τις δυνητικά επικίνδυνες ουσίες από τον αέρα και να εξουδετερώσει τις οσμές, προστατεύοντας την υγεία και βελτιώνοντας την αναπνοή των ατόμων που πάσχουν από άσθμα και αλλεργίες.

Οι ρύποι που υπάρχουν στον αέρα μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Στο αστικό περιβάλλον, αυτά τα αλλεργιογόνα αναμιγνύονται με «ανοσοενισχυτικές ουσίες», όπως είναι τα σωματίδια καυσαερίων πετρελαίου και οι πτητικές οργανικές ενώσεις (που υπάρχουν στα οικοδομικά υλικά και τα καλλυντικά), δημιουργώντας πιο επιβλαβή ισχυρά αλλεργιογόνα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ STREAMER

Χάρη στην τεχνολογία Streamer της Daikin, ο αντιαλλεργικός καθαριστής αέρα MC70L απομακρύνει πολύ αποτελεσματικά αυτές τις δυνητικά επιβλαβείς ουσίες και ανακουφίζει το άσθμα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Απομάκρυνση αλλεργιογόνων
Ο MC70L επιτυγχάνει την απομάκρυνση του 99,6% των συνηθέστερων αλλεργιογόνων όπως γύρη, σκόνη, απεκκρίματα ακάρεων, μούχλα και ανοσοενισχυτικές ουσίες, όπως είναι η φορμαλδεΰδη.

Απομάκρυνση ιών
Το 99,99% των αερομεταφερόμενων ιών κατακρατείται από το φίλτρο Bio-Antibody.

Απομάκρυνση βακτηριδίων
Τα βακτηρίδια και τα σπόρια της μούχλας αποσυντίθενται από το Streamer, αφού απορροφηθούν από το φωτοκαταλυτικό φίλτρο τιτανίου με επικάλυψη απατίτη.

Απομάκρυνση οσμών κατά 95%
Το Streamer διασπά και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές προτού επιστρέψει τον καθαρό αέρα στο δωμάτιο.