Ιονιστής – Καθαριστής αέρα MC707 VM DAIKIN

Tο μοντέλο Καθαριστή Αέρα MC707VM της Daikin είναι εγκεκριμένο από τους οργανισμούς TÜV και BAF για τα άτομα που πάσχουν από αλλεργίες

Το μοντέλο Καθαριστή Αέρα MC707VMτης Daikinέχει εγκριθεί από δύο αξιόπιστους οργανισμούς δοκιμών, επειδή περιορίζει ή απομακρύνει ειδικά τα υψηλά επίπεδα των λεγόμενων αλλεργιογόνων από το περιβάλλον των ατόμων που πάσχουν από αλλεργίες.

Το Εργαστήριο Δοκιμών της TÜV Nordγια την Υγιεινή του αέρα στους εσωτερικούς χώρους εξέτασε την ικανότητα του Καθαριστή Αέρα της Daikinνα αφαιρεί λεπτά σωματίδια που μεταφέρονται μέσω του αέρα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις αλλεργιογόνες ουσίες των εσωτερικών χώρων. Η εξέταση απέδειξε το υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας του μοντέλου MC707VM.

Ο Βρετανικός Οργανισμός για την Αλλεργία (BAF) χορήγησε στον Καθαριστή Αέρα MC707VMτης Daikinτη Σφραγίδα Έγκρισης για ελάττωση στην έκθεση σε ακάρεα της οικιακής σκόνης, αλλεργιογόνα από γάτες, μούχλα, καπνούς τσιγάρου, γύρη και φορμαλδεΰδη.

“Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που το μοντέλο Καθαριστή Aέρα MC707VM της Daikin πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις αυτών των αξιόπιστων οργανισμών δοκιμών,” δήλωσε ο υπεύθυνος για το προϊόν της Daikin Europe NV. “Οι πιστοποιήσεις αυτές δείχνουν με σαφήνεια τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν την άνεση των ατόμων που πάσχουν από αλλεργίες και άσθμα.”

Το μοντέλο MC707VMείναι το αποτέλεσμα πολλών ετών επένδυσης στην καινοτομία. Ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην ενισχυμένη απόδοση είναι το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος 7 επιπέδων. Επίσης, ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία του συστήματος Flash Streamerτης Daikin, το οποίο αποσυνθέτει χημικές ουσίες όπως οι οσμές και η φορμαλδεΰδη και τις μετατρέπει σε αβλαβή υποπροϊόντα. Ακόμη, το σύστημα Flash Streamer προκαλεί μια φωτοκαταλυτική αντίδραση στην επιφάνεια του Φωτοκαταλυτικού Φίλτρου Τιτανίου με επικάλυψη απατίτη, η οποία εξουδετερώνει βακτήρια και ιούς.

Η μονάδα είναι εξαιρετικά αθόρυβη, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη για χρήση σε υπνοδωμάτια. Επίσης, είναι φορητή και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα από το ένα δωμάτιο στο άλλο, ενώ έχει χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης και είναι εύκολη στο καθάρισμα. Οι μικρές της διαστάσεις και το μοντέρνο της σχέδιο, την καθιστούν ιδανική για πλήθος εσωτερικών χώρων σε σπίτια, ξενοδοχεία, γραφεία και εστιατόρια.

Πώς λειτουργεί το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος 7 επιπέδων;

 1. Το προ-φίλτρο κατακρατά μεγάλα σωματίδια σκόνης και τρίχες κατοικίδιων.
 2. Το νέο φίλτρο βιο-αντισωμάτων εξουδετερώνει τους αερόβιους ιούς.
 3. Ο ιονιστής πλάσματος φορτίζει θετικά σωματίδια σκόνης και γύρης.
 4. Ο FlashStreamerπαράγει ηλεκτρόνια υψηλής ταχύτητας. Τα ηλεκτρόνια αυτά αποσυνθέτουν τις βλαβερές χημικές ουσίες.
 5. ΟFlashStreamerπροκαλεί φωτοκαταλυτική αντίδραση στην επιφάνια του πτυχωτού φίλτρου και έτσι εξουδετερώνονται βακτήρια και ιοί.
 6. Επίσης τα θετικά φορτισμένα σωματίδια γύρης και σκόνης απορροφούνται από το αρνητικά φορτισμένο φίλτρο.
 7. Οι οσμές απορροφούνται και διαλύονται από τον Καταλύτη με αποσμητική δράση.

Κύρια Χαρακτηριστικά

 1. Ισχυρή ροή αέρα 420 m³/h ¹
 2. Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου 16dB²
 3. Μικρό μέγεθος που ταιριάζει παντού
 4. Φορητή Μονάδα
 5. Χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, εύκολο καθάρισμα

¹ στο πρόγραμμα TURBO
² στο αθόρυβο πρόγραμμα

Επιπρόσθετες Λειτουργίες

 • Κλείδωμα για παιδιά
 • Αυτόματη λειτουργία
 • Πρόγραμμα κατά γης γύρης
 • Φωτεινότητα ενδεικτικών λυχνιών
 • Πρόγραμμα TURBO
 • Χρονοδιακόπτης
 • Πρόγραμμα αρνητικών ιόντων
 • 4 ταχύτητες ανεμιστήρα