Αφυγραντήρες MEACO Platinum (με συμπιεστή)

H χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος

Τιμή : 430,00

Meaco Platinum 25l

Τιμή : 355,00

Meaco Platinum 20l

Τιμή : 260,00

Meaco Platinum 12l

Οι αφυγραντήρες με τη μικρότερη κατανάλωση στην Ευρώπη

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum είναι η νέα σειρά αφυγραντήρων χαμηλής κατανάλωσης (Low Energy) της Meaco – αφυγραντήρες με συμπιεστή (compressor) – είναι ίσως οι πιο σημαντικοί οικιακοί αφυγραντήρες που ποτέ λανσαρίστηκαν στην Ευρώπη, καθώς θέτουν ένα νέο σημείο αναφοράς για την ποιότητα κατασκευής και την ενεργειακή απόδοση. Μειώνουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά εκατοντάδες ευρώ κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που έχουμε δεχόμαστε από τους πελάτες είναι «πόσο καταναλώνει ένας αφυγραντήρας». Η Meaco πάντα έκανε αφυγραντήρες αποτελεσματικούς έτσι ώστε να κρατήσει το κόστος λειτουργίας στο ελάχιστο• οι αφυγραντήρες Meaco Platinum τοποθετούνται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο χαμηλής κατανάλωσης. Για παράδειγμα με τον Meaco 20L Platinum, η εξοικονόμηση μπορεί να είναι τεράστια, πάνω από 100€ ανά έτος. Απλά συγκρίνετε την κατανάλωση ενέργειας των 255 watt με άλλα μοντέλα 20 λίτρων που υπάρχουν στην ευρωπαϊκή αγορά και θα δείτε ότι η διαφορά είναι σημαντική.

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum χαμηλής κατανάλωσης έχουν δοκιμαστεί σε κορυφαίο διεθνές ανεξάρτητο εργαστήριο στο Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα και κατατάχθηκαν στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα απόδοσης και κατανάλωσης.

Για να επιτευχθούν αυτά τα στάνταρτς, οι αφυγραντήρες Meaco Platinum κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, που εγγυώνται τη μέγιστη απόδοση. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η σειρά Platinum της Meaco ανεβάζει τον πήχη και δημιουργεί ένα νέο σημείο αναφοράς. H αποδεδειγμένη τους ποιότητα, η υψηλή ικανότητα αφύγρανσης και το χαμηλότερο κόστος λειτουργίας τούς διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους αφυγραντήρες με συμπιεστή της αγοράς.

Η σειρά Platinum Meaco διαθέτει δύο μοντέλα αφυγραντήρων με συμπιεστή: τον Meaco 12L Platinum για 80m² και τον Meaco 20L Platinum για 150m². Και οι δύο εγγυώνται το μικρότερο κόστος λειτουργίας, αποτελεσματική αντιμετώπιση της υγρασίας, χαμηλό επίπεδο θορύβου. Ο αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, καθώς διαθέτει πολλές επιπλέον δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

Λογική ελέγχου Meaco

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum Low Energy διαθέτουν τη Λογική Ελέγχου Meaco (Meaco Control Logic) που προσδίδει στους αφυγραντήρες τη μέγιστη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αποτελεσματικής αφύγρανσης. Λογική Ελέγχου Meaco εξήγηση: όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας που επιλέγετε με τον υγροστάτη της συσκευής έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία δωματίου, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά. Αυτή η διαδικασία μειώνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας του αφυγραντήρα και εξοικονομεί πολλά χρήματα, έως και 80% !

Αφυγραντήρας 20L Platinum – συγκριτικό τεστ κατανάλωσης

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum έχουν σχεδιαστεί για να επιτύχουν το συγκεκριμένο στόχο – να κρατήσουν τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας στα κατώτερα επίπεδα. Η έκδοση των είκοσι λίτρων (Meaco 20L Platinum) το επιτυγχάνει με θεαματικά αποτελέσματα. Με κατανάλωση μόνο 255W, χρησιμοποιεί ένα κλάσμα της ενέργειας που πολλές γνωστές μάρκες αφυγραντήρων του εμπορίου καταναλώνουν, ενώ ταυτόχρονα κατορθώνει να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα αφύγρανσης. Τα στοιχεία κατανάλωσης και δυνατότητας αφύγρανσης έχουν επαληθευθεί από ανεξάρτητους και κορυφαίου επίπεδου οίκους δοκιμών. Τα εργαστηριακά συγκριτικά αποτελέσματα απεικονίζονται στο πιο κάτω γράφημα. Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum επιτυγχάνουν τα υψηλότερα δυνατά αποτελέσματα της δοκιμής! Δείτε το γράφημα με τα αποτελέσματα για τον Meaco 20L Platinum.

Όταν ξεκινάτε να συγκρίνετε τον αφυγραντήρα Meaco 20L Platinum με άλλα μοντέλα 20 λίτρων της αγοράς, μπορείτε να αρχίσετε συγκρίνοντας την τεράστια διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας. Σύμφωνα πάντα με τεχνικά χαρακτηριστικά άλλων αφυγραντήρων 20 λίτρων, χρησιμοποιούν 400 watts και πάνω, με ορισμένα μοντέλα να ξεπερνούν τα 500 watts για να επιτύχουν την ίδια ποσότητα νερού που συλλέγεται. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε πάνω από 100€ το χρόνο επιπλέον στο λογαριασμό του ηλεκτρικού σας – μια τεράστια διαφορά.

Αφυγραντήρας Meaco Platinum 12L – 20L – ψηφιακός πίνακας ελέγχου

Αφυγραντήρας – καθαριστής αέρα

Ο αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum και Meaco 12L Platinum έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν (προαιρετικά) να λειτουργούν και ως καθαριστές αέρα. Στο πίσω μέρος του φίλτρου αέρα, υπάρχει θέση τοποθέτησης φίλτρου HEPA (High Efficiency Particle Arresting) που “αιχμαλωτίζει” σύνολο των αερομεταφερόμενων στοιχείων (αόρατα με γυμνό μάτι) που βρίσκονται στον κατάλογο των αλλεργιογόνων και μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Πρόκειται για αληθινό φίλτρο HEPA (το αγοράζετε ξεχωριστά) που μπορεί να συλλάβει:

  • Γύρη
  • Σπόρια μούχλας
  • Ακάρεα σκόνης
  • Νεκρά κύτταρα κατοικίδιων