Αφυγραντήρες Kullhaus (με συμπιεστή)

Τιμή : 365,00

Kullhaus Qualis 25L με ιονιστή

Τιμή : 315,00

Kullhaus Qualis 20L με ιονιστή

Τιμή : 205,00

Kullhaus alpha Q13L

Αφυγραντήρες ποιότητας Kullhaus

Όταν αγοράζετε έναν αφυγραντήρα Kullhaus γνωρίζετε ότι κατέχετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, που εγγυάται να διατηρήσει την ιδανική υγρασία στο σπίτι σας. Εξαφανίστε μαύρα στίγματα στους τοίχους, φουσκωμένους τοίχους με την μπογιά έτοιμη να σκάσει, φθαρμένα έπιπλα, φουσκωμένα ξύλινα πατώματα, παράθυρα που στάζουν νερό, κ.α. Συνηθισμένες καταστάσεις υγρασίας στο σπίτι, το γραφείο ή το εξοχικό που όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει. Προβλήματα υγρασίας που τελικά μας κοστίζουν μια περιουσία, ξανά και ξανά.

Οι αφυγραντήρες kullhaus ρουφάνε την υπερβολική υγρασία από το σπίτι, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα δωματίου με υγρασία στα επίπεδα του 55%. Μπορείτε να ρυθμίσετε ψηφιακά την υγρασία χώρου που εσείς επιθυμείτε και θεωρείτε ιδανική. Οι αφυγραντήρες kullhaus θα διατηρήσουν επακριβώς την καθορισμένη υγρασία, με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Οι αφυγραντήρες kullhaus σχεδιάστηκαν για να δώσουν ένα τέλος στα προβλήματα υγρασίας.

KULLSAVE Energy Saving System
Η έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας που επιλέγετε έχει επιτευχθεί, οι αφυγραντήρες Kullhaus θα λειτουργούν μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξουν ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια η λειτουργία τους θα σταματήσει για 30 λεπτά. Κατόπιν θα μπει σε λειτουργία ο ανεμιστήρας για 5 λεπτά προκειμένου να ελέγξει τη σχετική υγρασία δωματίου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, οι αφυγραντήρες kullhaus αρχίζουν και πάλι να λειτουργούν. Εάν η σχετική υγρασία παραμένει κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε οι αφυγραντήρες Kullhaus θα μπουν σε κατάσταση ύπνου για επιπλέον 30 λεπτά.

Πίνακας ελέγχου αφυγραντήρα Kullhaus Qualis